Kinderen
Op deze pagina kunnen jullie zien welke kinderen we helpen of al geholpen hebben, rechtstreeks of onrechtstreeks

We zijn nog een jonge vzw, maar we doen er alles aan om ons in te zetten in de mate van het mogelijke voor onze doelgroep.

Wat doen we? 

Met respect voor ieders eigenheid, ouders of grootouders van wie de minderjarige kinderen getroffen zijn door cerebrale parese (cp) of hersenverlamming, financieel, moreel en maatschappelijk bijstaan in de behandeling van deze aandoening.

Nastreven om zowel de financiële als de morele lasten van deze kinderen en hun (groot)ouders te verzachten middels participatie en ondersteuning.

Senn Luckermans

Senn Luckermans is de aanleiding geweest tot het ontstaan van deze VZW. Hij is het voornaamste kindje dat we momenteel steunen en gaan hiervoor ons ook actief blijven inzetten om dit te kunnen blijven doen. Senn heeft zijn eigen facebookpagina @Allesvoorsenn waar jullie het volledige verhaal kunnen volgen en dat moto is van doorslaggevende waarde bij alles wat wij doen. Alles voor Senn, want die kleine prachtkerel verdient het!

Senn werd gezond geboren, maar na het oplopen van het RS-virus heeft hij een hersenbeschadiging opgelopen op de leeftijd van vijf maanden. Hij kreeg de diagnose Cerebrale Parese, Quadriplegie en heeft hierdoor moeite met alle motorische handelingen, zowel in armen, benen, handen, mondmotoriek.

De ouders van Senn doen er alles aan om hem de nodige therapieën te kunnen geven die hem helpen in zijn herstel, maar veel van deze therapieën, waarover jullie ook uitleg terugvinden op deze site, zijn nog niet terugbetaald, noch erkend door de overheid. Wij willen hun dan ook heel graag helpen in de ondersteuning van het revalidatietraject van hun zoontje.

De ouders van Senn zijn elke dag tussen de 2-5 uur bezig met het volgen en/of geven van therapie. Het financiële plaatje loopt al snel op boven de duizenden euro's op jaarbasis. 

Wie meer wil lezen over Senn zijn verhaal kan dat via volgende link: 

AllesVoorSennAndere kindjes

Wij zijn als VZW trots om te melden dat we ondertussen dankzij jullie hulp ook al een paar andere kindjes hebben kunnen helpen in hun revalidatie-traject. Senn blijft het kindje waar het overgrote deel aan verzamelde financiële steun naartoe gaat, maar dat wil niet zeggen dat we af en toe geen kleine boost kunnen geven in het herstel van andere kindjes. Dit maken jullie met ons samen waar! We zijn jullie heel erg dankbaar hiervoor. Willen jullie weten wie we al geholpen hebben? Klik dan zeker op onderstaande foto's om meer te weten te komen. 

Luca Beullens

Imoh Schurmans

Imoh Schurmans