Acties
Welkom op onze evenementen pagina. Het feit dat je dit leest, wil zeggen dat je de juiste weg al gevonden hebt! Kom hier geregeld een keer kijken, want hier gaan alle toekomstige acties meegedeeld worden die we gaan organiseren ten voordele van onze VZW!

Tweede restaurantweekend CuPerHeroes VZW 10 en 11 oktober 2020 

Zoals jullie weten werd onze restaurantdag in maart uitgesteld als gevolg van het Corona virus. Onderaan deze alinea vinden jullie een link terug naar de inschrijvingspagina met aangepast inschrijvingsformulier. Iedereen die zich reeds ingeschreven had en betaald had, kan zijn inschrijving voor de restaurantdagen die in oktober zullen plaatsvinden gemakkelijk opnieuw bevestigen via dit inschrijvingsformulier. Dit stelt ons ook in staat om een overzicht bij te houden van wie ons op welke dag terug zal vergezellen. Hopelijk kan iedereen dat weekend nog en kunnen we er alsnog met z'n allen een onvergetelijk moment van maken! Hou het alvast vanaf nu vrij in jullie agenda! 

(Bevestiging) Inschrijvingen

Paasdoosjes met Belgische pralines - Afgelopen

Als baas op je paasbest voor je medewerkers met deze Belgische pralines.

CuPerHeroes VZW verkoopt paasdoosjes gevuld met heerlijke Belgische pralines voor je medewerkers. De doosjes kosten €6 per doosje en ze bevatten ongeveer 150 gram pralines. 

Voor deze actie hopelijk tot volgend jaar!

0

 .