Acties
Welkom op onze evenementen pagina. Het feit dat je dit leest, wil zeggen dat je de juiste weg al gevonden hebt! Kom hier geregeld een keer kijken, want hier gaan alle toekomstige acties meegedeeld worden die we gaan organiseren ten voordele van onze VZW!

Restaurantweekend CuPerHeroes VZW 16 en 17 maart 2024

Het is weer zover! Ons restaurantweekend gaat dit jaar door op 16 en 17 maart.

Het menu blijft op en top heerlijk met stoofvlees, vol-au-vent of veganistische spaghetti (kaas wordt apart geserveerd) en een smakelijk dessertje om af te sluiten!

Hopelijk zien we jullie allemaal in maart! HIER INSCHRIJVEN

INFORMATIE:

Wanneer? zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024

Waar? Zaal Centrum, Keibergstraat 54, Kumtich

Tijdstip?

Zaterdag (Enkel avond):
Avond: 16:30 - 20:00u

Zondag:
Middag: 11:30u - 15:00u  
Avond: 16:30u - 20:00u

Sinterklaas- en kerstactie  2023

Dit jaar biedt onze vzw nieuwe sinterklaaspakketjes en kerst/eindejaarsgeschenken aan! Willen jullie meer weten? Klik dan vlug op onderstaande knop!

Deze actie is voorbij! Met Pasen zijn we er weer!

Paasdoosjes met Belgische chocolaatjes

Als baas op je paasbest voor je medewerkers met deze Belgische chocolaatjes.


CuPerHeroes VZW verkoopt paasdoosjes gevuld met heerlijke Belgische pralines voor je medewerkers. De doosjes kosten €6 per doosje en ze bevatten ongeveer 120 gram pralines.

Bestellen doe je hier: Paasdoosjes 2023

Sinterklaashuisjes en Kersthuisjes gevuld met Belgische pralines -  2022!

Wil je als werkgever je medewerkers in de watten leggen met wat lekkers? Of je klanten een smakelijk en origineel cadeau geven met eindejaar? CuPerHeroes VZW verkoopt Sinterklaashuisjes (110 gram)  en kersthuisjes (110 gram) gevuld met heerlijke Belgische pralines aan 6 euro/huisje.

Benefiet Spelen voor Senn - 13/08/2022 - 2de editie

Uitleven op de verschillende springkastelen, laten schminken, een glittertattoo laten zetten, meedoen met allerlei opblaasbare spelen, een ballon vragen aan de clown, lasergaming,...
Een namiddag vol leuke kinderactiviteiten!
Natuurlijk ontbreken ook de bijhorende snacks niet: hamburgers, hotdogs, popcorn, ijsjes,...

Al zin gekregen om te komen spelen? Iedereen is nog steeds welkom!!! Kom gewoon af! Betalen aan de inkom is geen probleem! 


Paasdoosjes met Belgische chocolaatjes 

Als baas op je paasbest voor je medewerkers met deze Belgische chocolaatjes.


CuPerHeroes VZW verkoopt paasdoosjes gevuld met heerlijke Belgische pralines voor je medewerkers. De doosjes kosten €6 per doosje en ze bevatten ongeveer 120 gram pralines. 

Bestellen kan nog tot en met 31 Maart 2022!

Bestellen doe je hier: Paasdoosjes 2022


Italiaanse afhaaldag 12 maart 2022

Bestellen kan niet meer. Smakelijk aan iedereen die besteld heeft!

Ciao simpatizzanti

Graag organiseren we ook dit jaar een eetfestijn ten voordele van vzw CuPerHeroes. Helaas zijn de Corona cijfers nog zeer hoog. Met zoveel mensen tegelijk in 1 zaal zitten, lijkt ons op dit moment nog niet aangewezen. Wij nemen liever geen risico's en kiezen dan ook voor een afhaal versie van het eetfestijn.

We hebben gekozen voor heerlijk vers bereide Italiaanse gerechten die eenvoudig zelf op te warmen zijn en, indien gewenst, vergezeld van een Prosecco en/of aangepaste wijnen.      GoNuts.Delicatessen heeft ons geholpen met de juiste keuze van de aangepaste drank om jouw Italiaanse dag compleet te maken.

Grazie e buon appetito

Sinterklaashuisjes en Kersthuisjes gevuld met Belgische pralines -  2021!

Wil je als werkgever je medewerkers in de watten leggen met wat lekkers? Of je klanten een smakelijk en origineel cadeau geven met eindejaar? CuPerHeroes VZW verkoopt Sinterklaashuisjes (110 gram) gevuld met heerlijke Belgische pralines aan 6 euro/huisje of Kerstdoosjes (180 gram) aan 7 euro/doosje.

Benefiet: "Spelen voor Senn" - 07/08/2021

Uitleven op de verschillende springkastelen, laten schminken, een glittertattoo laten zetten, meedoen met XXL spelen, een leuke ballon vragen aan de clown, verbaasd kijken naar de goochelaar,... en voor de grotere kinderen: lasergaming, boogschieten,...

Een namiddag vol leuke kinderactiviteiten met als afsluiter een kids openluchtfilm!
Natuurlijk ontbreken ook de bijhorende filmsnacks niet: popcorn, hotdogs, ijsjes,...  

Zoeken voor Senn

Meedoen aan een leuke kindvriendelijke fotozoektocht, tegelijk Senn steunen én ook nog eens kans maken op een heerlijk pakketje van Da Zicari??? Lees dan maar snel verder!

Geen uitgestippelde route, op eigen tempo en in eigen omgeving! 100% coronaproof dus!


Snoepen voor Senn

CuPerHeroes VZW verkoopt snoepzakjes voor het ondersteunen van kindjes met hersenschade.

Er zijn twee verkooppunten in Hoegaarden: Bakkerij Sven & de Krantenwinkel De Gazet van Hoegaarden, beide gelegen in de doelstraat.

Verder kunnen deze snoepjes ook besteld worden via deze site: Webshop Snoepjes


Veerle's TW Tupperware verkoop (afgelopen)

Om ons goed doel een hart onder de riem te steken kwam veerle’s TW (Veerle's TW Veerle Lochie | Facebook) op het idee om een actie voor ons op poten te zetten! Zo kunnen we extra centen inzamelen om Senn blijvend te ondersteunen in zijn ontwikkeling. Wat zijn we toch dankbaar dat jullie allen aan ons blijven denken en ons helpen om dit soort acties in deze moeilijk tijden op poten te kunnen zetten! Iedereen weet dat het afgelopen jaar niet gemakkelijk geweest is voor VZW’s om iets te kunnen organiseren. Dit is een schitterend initiatief, en dus een bijzondere dank aan Veerle om ons deze kans te bieden!

Hoe werkt het? Kijk rustig even online in de Tupperware catalogus en geef ons jullie bestelling door.  Veerle zal haar deeltje van de opbrengst (15% op elke bestelling) schenken aan ‘Alles voor Senn’. Hieronder vinden jullie de link naar de catalogus:

https://www.tupperware.be/nl/producten/catalogus/catalogus

Kijk ook eens even op de pagina van de acties van januari:

https://www.tupperware.be/nl/promoties/promotionele-folder-2021

De actie is in januari geldig dus graag bestellen voor 29 januari.

Bestellen kan door eenvoudigweg het overzicht van je gekozen producten via een mailtje te sturen naar veerle_lochie@yahoo.com met vermelding van "AllesVoorSenn" in het onderwerp van je mail.

Alle beetjes helpen!


Sinterklaashuisjes en Kerstballen gevuld met Belgische pralines - Terug in 2021!

Wil je als werkgever je medewerkers in de watten leggen met wat lekkers? CuPerHeroes VZW verkoopt Sinterklaashuisjes en Kerstballen gevuld met heerlijke Belgische pralines voor je personeel. Ze kosten €6 per bal en ze bevatten ongeveer 100 gram pralines. 

De actie van de Sinterklaashuisjes en kertsballen is ten einde, maar volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!

Heb je al iets voorzien met Eindejaar? Geen nood, met Pasen doen wij ook terug een actie met lekkere Belgische pralines.

Bij vragen contacteer ons dan gerust via email: cuperheroes@gmail.com of via gsm-nummer: 0476/97.96.39


Comfi-tuuractie 2020 (afgelopen)

Wegens strengere coronaregels mag er geen verkoop van producten aan huis meer plaatsvinden, en mogen deze ook niet meer afgehaald worden. Daarom werd deze actie ondertussen stopgezet. Iedereen die reeds besteld had, wordt gecontacteerd.

Ook dit jaar zal madam Comfituur (Els Bollen) haar eigen gemaakte Comfi-tuur potjes maken. Elk kind verdient namelijk Comfort! 

Hieronder vinden jullie de verschillende soorten van dit jaar terug:
🔴Aardbeien
🟢Aardbeien met rabarber
🔵Aardbeien met blauwe bessen
⚫Pruimen met steranijs en porto
🟠Rabarber met abrikozen (nieuw!)

Tweede restaurantweekend CuPerHeroes VZW 10 en 11 oktober 2020 (AFGELAST)

Beste vrienden,

Begin dit jaar lieten jullie je hart spreken door in te schrijven voor de restaurantdagen van 14 en 15 maart ten voordele van de vzw CuPerHeroes. 600 inschrijvingen, 600 lieve mensen die ons wilden steunen.

Echter omwille van de plotse uitbraak van COVID19 en de veiligheidsmaatregelen die werden opgelegd zagen wij ons genoodzaakt om twee dagen daarvoor alles af te gelasten. Helse dagen waren dat. Eerst en vooral iedereen verwittigen zodat jullie niet voor gesloten deuren zouden staan. Vervolgens bekijken wat we met de aangekochte hoeveelheden materialen, voedsel en drank konden doen en last but not least, hoe zouden we bij gebrek aan deze activiteit er kunnen voor zorgen dat de noodzakelijke therapieën kunnen betaald worden. Wat dit laatste betreft blijft COVID19 ons parten spelen. Een kleine nachtmerrie.

Gelukkig konden we rekenen op veel begrip van de leveranciers waardoor een deel van de gemaakte kosten werden gerecupereerd. Tevens werd onmiddellijk werk gemaakt van het herplannen van de restaurantdagen naar 10 en 11 oktober in de hoop dat iedereen die was ingeschreven opnieuw zou kunnen deelnemen. De afgelopen maanden konden we niet anders dan afwachten en hopen dat COVID19 tegen dan een duidelijk verloop zou hebben gekend. Het tegendeel is gebleken...

Met spijt in ons hart moeten we bekennen dat wij jullie niet in alle veiligheid en rekening houdend met alle geldende veiligheidsvoorschriften kunnen ontvangen. Een bittere pil om te slikken maar gezondheid en veiligheid staan voorop. Mogen we jullie dan ook vriendelijk vragen ons jullie rekeningnummer te bezorgen zodat wij het reeds betaalde bedrag kunnen terugstorten. (Mail kan verstuurd worden naar Cuperheroes@gmail.com).

Met onze welgemeende excuses en hopelijk tot bij een volgende COVID19-vrije gelegenheid!

Team CuPerHeroes

Lopen Voor Senn op 5 juli 2020 (afgelopen)

Dat in tijden van Corona er ook nog nieuwe initiatieven worden opgezet waaruit blijkt dat kleine Senn toch al bij veel mensen hun hart gestolen heeft, is zo ontzettend warm om nu te mogen meemaken. Els Bollen heeft een start2run actie opgezet. Ieder apart en rond zijn kot op zijn eigen tempo, om dan op 5 juli allen samen 5 km te lopen. (of 15 km of 30 km wat je zelf als uitdaging wil opzetten).

Meer informatie vinden jullie terug via volgende facebookpagina: Lopen voor Senn

Na een paar dagen hebben al enkele personen zich mee aangesloten en zijn ze al met een team van 6: Els BollenElke Janssens(mama van Senn), Liselore Fuchs,Estelle Libregts, Stephanie Mertens, Tom Luckermans (papa van Senn).

Hoe werkt het concreet? Deze 6 lopers vragen aan al hun vrienden, kennissen, familie,... om hun loopactie te steunen door een vrije bijdrage te storten op het rekeningnummer BE75 1430 9676 2251 met vermelding "Lopen voor Senn".
Als elke facebookvriend 1 euro sponsort, hebben we tegen 5 juli 4.000 euro.

Nieuwe lopers die zich willen laten sponsoren mogen natuurlijk altijd mee aansluiten! Wat een nobel doel. Dank jullie wel! Stay safe en blijf bewegen!

Paasdoosjes met Belgische pralines - Terug in 2021!

Als baas op je paasbest voor je medewerkers met deze Belgische pralines.

CuPerHeroes VZW verkoopt paasdoosjes gevuld met heerlijke Belgische pralines voor je medewerkers. De doosjes kosten €6 per doosje en ze bevatten ongeveer 100 gram pralines.