Veerle's TW Tupperware verkoop

Om ons goed doel een hart onder de riem te steken kwam veerle’s TW (Veerle's TW Veerle Lochie | Facebook) op het idee om een actie voor ons op poten te zetten! Zo kunnen we extra centen inzamelen om Senn blijvend te ondersteunen in zijn ontwikkeling. Wat zijn we toch dankbaar dat jullie allen aan ons blijven denken en ons helpen om dit soort acties in deze moeilijk tijden op poten te kunnen zetten! Iedereen weet dat het afgelopen jaar niet gemakkelijk geweest is voor VZW’s om iets te kunnen organiseren. Dit is een schitterend initiatief, en dus een bijzondere dank aan Veerle om ons deze kans te bieden!

Hoe werkt het? Kijk rustig even online in de Tupperware catalogus en geef ons jullie bestelling door.  Veerle zal haar deeltje van de opbrengst (15% op elke bestelling) schenken aan ‘Alles voor Senn’. Hieronder vinden jullie de link naar de catalogus:

https://www.tupperware.be/nl/producten/catalogus/catalogus

Kijk ook eens even op de pagina van de acties van januari:

https://www.tupperware.be/nl/promoties/promotionele-folder-2021

De actie is in januari geldig dus graag bestellen voor 29 januari.

Bestellen kan door eenvoudigweg het overzicht van je gekozen producten via een mailtje te sturen naar veerle_lochie@yahoo.com met vermelding van "AllesVoorSenn" in het onderwerp van je mail.

Alle beetjes helpen!