Benefiet Spelen voor Senn - 13 augustus 2022 - 2de editie

Uitleven op de verschillende springkastelen, laten schminken, een glittertattoo laten zetten, meedoen met allerlei opblaasbare spelen, een ballon vragen aan de clown, lasergaming,...
Een namiddag vol leuke kinderactiviteiten!
Natuurlijk ontbreken ook de bijhorende snacks niet: hamburgers, hotdogs, popcorn, ijsjes,...

Zin om te komen spelen? Iedereen is welkom, ingeschreven of niet, dat maakt niet uit. Betalen aan de inkom kan nog steeds. Er zijn nog genoeg plaatsjes vrij! 

INFORMATIE:

Wanneer? zaterdag 13 augustus 2022

Tijdstip? 14.00u - 18.00u

Waar? Sporthal De struysvogel Hoegaarden

Prijs: 6 euro per persoon - kinderen onder 1 jaar moeten niet ingeschreven worden.* Meer informatie over ons privacybeleid kan u terugvinden via deze link: Privacy Verklaring CuPerHeroes VZW
Cerebrale Parese of hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van een handicap bij kinderen en is een aandoening waarbij kinderen moeite hebben met bewegen als gevolg van een hersenbeschadiging die ontstaan is voor het eerste levensjaar. Onze VZW heeft als doel ouders van wie de minderjarige kinderen getroffen zijn door Cerebrale Parese financieel, moreel en maatschappelijk bij te staan in de behandeling van deze aandoening.

Ons doel is om meerdere gezinnen en dus ook kindjes te helpen. Niet alleen financieel, want er is meer hulp nodig dan alleen het financiële gedeelte. Al is dat laatste ook wel broodnodig. Het voornaamste kindje dat we steunen is en blijft voorlopig Senn Luckermans het kindje waar alles mee gestart is en dat nog veel therapieën broodnodig heeft. Toch gaan we trachten om af en toe een aantal andere kindjes ook een boost te geven in hun revalidatietraject. Een overzicht van die kindjes is ook terug te vinden op deze site.