QuiZSenn - 16 september 2023

CuPerHeroes VZW organiseert voor de eerste keer dit najaar een Quiz op zaterdag 16 september 2023!

Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit met familie en/of vrienden? Dan zijn jullie aan het juiste adres. Wij leveren jullie de ingrediënten voor een perfect avondje uit: humor, muziek en interessante weetjes. Een gezellige avond samen de hersenen pijnigen op een heleboel leuke en interessante vragen, wat wil een mens nog meer?

Jullie team bestaat uit maximum 5 personen. Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier of via e-mail naar cuperheroes@gmail.com.
Indien jullie via e-mail inschrijven vergeet dan zeker niet jullie ploegnaam en telefoonnummer van 1 iemand van de ploeg te vermelden.

Onze quiZSenn zal plaatsvinden in de parochiezaal te Ourodenberg, Herseltsesteenweg 214, 3200 Aarschot. 
De deuren openen om 19u15 uur en de quiz start om 20 uur.

Het inschrijvingsgeld bedraagt €25 per ploeg, te storten op het rekeningnummer BE19 9734 4522 7812. Vermeld hierbij zeker uw ploegnaam!
LET OP, onze VZW heeft een nieuw rekeningnummer! 

De inschrijving wordt bevestigd na ontvangst van het inschrijvingsgeld van uw ploeg. Het aantal ploegen is beperkt tot 50, dus wees er snel bij want VOL = VOL.

Bij vragen contacteer ons dan gerust via email: cuperheroes@gmail.com of via gsm-nummer: 0476/97.96.39

Inschrijvingsformulier

Via onderstaand formulier kunnen jullie de inschrijving doorgeven.

U krijgt later van ons nog een bevestigingsmail.

Wie helpen jullie? 

Senn Luckermans is de aanleiding geweest tot het ontstaan van deze vzw. Hij werd gezond geboren maar heeft helaas hersenbeschadiging overgehouden door het oplopen van het RSV-infectie op de leeftijd van vijf maanden. Hij kreeg de diagnose Cerebrale Parese en heeft hierdoor moeite met alle motorische handelingen, zowel in armen, benen, handen, mondmotoriek. De ouders van Senn doen er alles aan om hem de nodige therapieën te kunnen geven die hem helpen in zijn herstel. Zij zijn elke dag tussen de 2-5 uur bezig met het volgen en/of geven van therapie maar veel van deze therapieën zijn nog niet terugbetaald, noch erkend door de overheid. Het financiële plaatje bedraagt 20.000 euro op jaarbasis. Samen wilden we hier iets aan veranderen en hen steunen daar waar mogelijk en zo werd de vzw CuPerHeroes geboren. Wij bestaan uit een team van enthousiaste vrijwilligers die kinderen met Cerebrale Parese helpen. Dankzij jullie hulp hebben we ook al een paar andere kindjes kunnen helpen in hun revalidatietraject.

Senn Luckermans met zijn ouders

Verhaal Senn Luckermans 

Wat doen we?

CuPerHeroes VZW ondersteunt ouders van minderjarige kinderen die getroffen worden door Cerebrale Parese financieel, moreel en staan hen maatschappelijk bij tijdens de behandeling van deze aandoening. Cerebrale Parese of hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van een handicap bij kinderen. Het is een aandoening waardoor kindjes problemen hebben om te bewegen als gevolg van hersenbeschadiging die ontstaan is voor het eerste levensjaar. Vele behandelingen zijn momenteel nog niet in België erkend, met als gevolg dat er geen enkele financiële tussenkomst mogelijk is. Meer informatie vinden jullie terug op deze website.