Een smakelijk cadeau voor je personeel of een origineel en lekker relatiegeschenk?

Sinterklaashuisje en Kerstdoosje gevuld met heerlijke Belgische Chocolade 2021

Wil je als werkgever je medewerkers in de watten leggen met wat lekkers? Of je klanten een smakelijk en origineel cadeau geven met eindejaar? CuPerHeroes VZW verkoopt Sinterklaashuisjes (110 gram) gevuld met heerlijke Belgische pralines aan 6 euro/huisje of Kerstdoosjes (180 gram) aan 7 euro/doosje. 

De Sinterklaashuisjes kunnen besteld worden  tot en met 15/11/2021! (melkchocolade met hazelnootvulling)

De Kerstdoosjes kunnen besteld worden tot en met 15/12/2021! (assortiment belgische pralines met praliné vulling)

Wij vragen wel om te betalen op voorhand.

Heb je al iets voorzien met Eindejaar? Geen nood, met Pasen doen wij ook terug een actie met lekkere Belgische pralines.

Bij vragen contacteer ons dan gerust via email: cuperheroes@gmail.com of via gsm-nummer: 0476/97.96.39

Bestelformulier

Via onderstaand formulier kunnen jullie de bestelling doorgeven.

U krijgt later van ons nog een bevestigingsmail met betalingsinstructies en opgemaakte factuur voor uw boekhouding.

Wie helpen jullie? 

Senn Luckermans is de aanleiding geweest tot het ontstaan van deze vzw. Hij werd gezond geboren maar heeft helaas hersenbeschadiging overgehouden door het oplopen van het RS-virus op de leeftijd van vijf maanden. Hij kreeg de diagnose Cerebrale Parese en heeft hierdoor moeite met alle motorische handelingen, zowel in armen, benen, handen, mondmotoriek. De ouders van Senn doen er alles aan om hem de nodige therapieën te kunnen geven die hem helpen in zijn herstel. Zij zijn elke dag tussen de 2-5 uur bezig met het volgen en/of geven van therapie maar veel van deze therapieën zijn nog niet terugbetaald, noch erkend door de overheid. Het financiële plaatje bedraagt 20.000 euro op jaarbasis. Samen wilden we hier iets aan veranderen en hen steunen daar waar mogelijk en zo werd de vzw CuPerHeroes geboren. Wij bestaan uit een team van enthousiaste vrijwilligers die kinderen met Cerebrale Parese helpen. Dankzij jullie hulp hebben we ook al een paar andere kindjes kunnen helpen in hun revalidatietraject.

Senn Luckermans met zijn ouders

Verhaal Senn Luckermans

Imoh en Luca, voorlopig de twee andere kindjes die de VZW al een extra boost heeft kunnen geven:

Verhaal Imoh SchurmansVerhaal Luca Beullens

Wat doen we?

CuPerHeroes VZW ondersteunt ouders van minderjarige kinderen die getroffen worden door Cerebrale Parese financieel, moreel en staan hen maatschappelijk bij tijdens de behandeling van deze aandoening. Cerebrale Parese of hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van een handicap bij kinderen. Het is een aandoening waardoor kindjes problemen hebben om te bewegen als gevolg van hersenbeschadiging die ontstaan is voor het eerste levensjaar. Vele behandelingen zijn momenteel nog niet in België erkend, met als gevolg dat er geen enkele financiële tussenkomst mogelijk is. Meer informatie vinden jullie terug op deze website.

Winkelmand