Sinterklaashuisje en Kerstbal gevuld met heerlijke Belgische Pralines

 Een smakelijk cadeau voor je personeel of een origineel en lekker relatiegeschenk?

Wil je als werkgever je medewerkers in de watten leggen met wat lekkers? Of je klanten een smakelijk en origineel cadeau geven met eindejaar? CuPerHeroes VZW verkoopt Kerstballen gevuld met heerlijke Belgische pralines. Ze kosten €6 per huisje/bal en ze bevatten ongeveer 100 gram pralines. 

De Sinterklaashuisjes kunnen niet meer besteld worden, deze actie is afgelopen, maar volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!

De Kerstballen kunnen nog besteld worden tot en met 30/11/2020!

Wij vragen wel om te betalen op voorhand.

Heb je al iets voorzien met Eindejaar? Geen nood, met Pasen doen wij ook terug een actie met lekkere Belgische pralines.

Bij vragen contacteer ons dan gerust via email: cuperheroes@gmail.com of via gsm-nummer: 0476/97.96.39

Bestelformulier

Via onderstaand formulier kunnen jullie de bestelling doorgeven.

U krijgt later van ons nog een bevestigingsmail met betalingsinstructies en opgemaakte factuur voor uw boekhouding.Wat doen we?

CuPerHeroes VZW ondersteunt ouders van minderjarige kinderen die getroffen worden door Cerebrale Parese financieel, moreel en staan hen maatschappelijk bij tijdens de behandeling van deze aandoening. Cerebrale Parese of hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van een handicap bij kinderen. Het is een aandoening waardoor kindjes problemen hebben om te bewegen als gevolg van hersenbeschadiging die ontstaan is voor het eerste levensjaar. Vele behandelingen zijn momenteel nog niet in België erkend, met als gevolg dat er geen enkele financiële tussenkomst mogelijk is. Meer informatie vinden jullie terug op deze website.

0
 .