Restaurantweekend CuPerHeroes VZW 18 en 19 maart 2023

Eindelijk, na al die tijd, kunnen we terug een echt restaurantweekend organiseren! De eerste editie is al even geleden, door het alomgekende virus, maar hopelijk kunnen jullie je nog herinneren dat dit een heel geslaagde en vooral lekkere editie was.

Het menu blijft op en top heerlijk met stoofvlees, vol-au-vent of vegetarische spaghetti en een smakelijk dessertje om af te sluiten!

Inschrijven kan via onderstaand formulier:

Hopelijk zien we jullie allemaal in maart!

INFORMATIE:

Wanneer? zaterdag 18 en zondag 19 maart 2023

Waar? Zaal Centrum, Keibergstraat 54, Kumtich

Tijdstip?

Middag: 11:30u - 15:30u  

Avond: 15:30u - 20:00 u

Inschrijven via:

Telefonisch: 0473/32.64.35 (Karolien Janssens)

Via onderstaand inschrijvingsformulier 

Via email: cuperheroes@gmail.com, indien inschrijving via email, gelieve onderstaande informatie te vermelden:

"zaterdag of zondag + middag of avond + aantal schotels en welke soort schotel"

MENU:

 Volwassenen: 
 Stoofvlees + frieten 17 euro
 Vol-au-vent + frieten 17 euro
 Vegetarische spaghetti 17 euro
 Taart 4 euro
 Dame Blanche 5 euro
 Kinderen: 
 Stoofvlees + frieten 10 euro
 Vol-au-vent 10 euro
 Vegetarische spaghetti 10 euro
 Kinderijsje 3 euro
 De inschrijving is pas definitief na betaling.
 


Inschrijvingsformulier

Via onderstaand inschrijvingsformulier kunnen jullie de bestelling doorgeven.

Onze website genereert geen automatische mails van bevestiging, noch betalingsinstructies. Achter de schermen wordt dit zo snel als mogelijk opgevolgd, maar het kan soms dus een paar dagen duren vooraleer u een bevestiging ontvangt. Dankjewel voor jullie geduld.

U krijgt later van ons nog een bevestigingsmail met daarin de betalingsinstructies en alle gegevens.

Zondagmiddag tussen 11u30 en 12u30 begint het al aardig druk te worden. We hebben de inschrijving voor dit moment dus aangepast naar enkel zaterdag. Vanaf 12u30 is er terug wat meer ruimte. We doen dit om ervoor te zorgen dat iedereen toch aangenaam kan eten en zitten. Op alle andere plaatsen is er nog voldoende ruimte dus allemaal nog steeds meer dan welkom!
Cerebrale Parese of hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van een handicap bij kinderen en is een aandoening waarbij kinderen moeite hebben met bewegen als gevolg van een hersenbeschadiging die ontstaan is voor het eerste levensjaar. Onze VZW heeft als doel ouders van wie de minderjarige kinderen getroffen zijn door Cerebrale Parese financieel, moreel en maatschappelijk bij te staan in de behandeling van deze aandoening.

Ons doel is om meerdere gezinnen en dus ook kindjes te helpen. Niet alleen financieel, want er is meer hulp nodig dan alleen het financiële gedeelte. Al is dat laatste ook wel broodnodig. Het voornaamste kindje dat we steunen is en blijft voorlopig Senn Luckermans het kindje waar alles mee gestart is en dat nog veel therapieën broodnodig heeft. Toch gaan we trachten om af en toe een aantal andere kindjes ook een boost te geven in hun revalidatietraject. Een overzicht van die kindjes is ook terug te vinden op deze site.

Meer informatie over ons privacybeleid kan u terugvinden via deze link: Privacy Verklaring CuPerHeroes VZW

Winkelmand